Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Radek0075

23. 8. 2009 14:43
Já to vidím takhle.

Za pár let u nás budou 2 programy Novy, 2 Primy a 12 programů ČT. Všechno ostatní padne na xicht.

0 0
možnosti

joensfredriksson

23. 8. 2009 9:26
televize

Mě je celkem jedno, kolik tu máme televizí, protože na ně stejně nekoukám. Neni překvapující, že v Itálii mají takovou nabídku televizí, protože Italové jsou televizní maniaci a stejně všechny ty televize patří Berlusconimu (Mediaset) jako nástroj na oblbování národa

0 0
možnosti

SID09

23. 8. 2009 12:35
Re: televize

Máte recht. Myslím, že  bych zvládl taky dělat takovýho redaktora. Nevíte, jestli v tom DigiZone ještě berou ?;-D;-D!!

0 0
možnosti

falm

23. 8. 2009 9:24
Redaktor DigiZone? Pche!

 Celý Váš článek svědčí o Vaší naprosté neprofesionalitě a latentním ignoranství zavánějícím diletantismem.

Jet do Francie a čekat, že tam něco chytnete na televizor bez Secamu, to může akorát totálně neznalý člověk. Větu "Proto jsem předpokládal, že příjem televize bude v této zemi problém." může napsat v tomto případě jenom blbec. Jako redaktor jste se projevil jako ignorant.

Že ne? Jak může redaktor se specializací na satelit (jak si honíte triko) napsat "...se mi ve Švýcarsku digitální signály zachytit nepodařilo. Ladil jsem totiž naslepo". Pokud máte takový záměr, pak byste se mohl na cestu připravit a najít si na internetu, co tato země nabízí. Každý druhořadý turista jede na podobné cesty líp přípravený než Vy - odborný redaktor. Možná odporný, ale odborný uričtě nejste. O zbytku nekoncepční zpatlanosti celého článku nemluvě.

Sečteno, podtrženo, jste cokoli, ale odborný redaktor nikoli.

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2358x
Lukáš Polák je redaktorem serveru DigiZone.cz se specializací na satelit. Zajímá se o oblast pozemní digitální televize a DVB-S (digitální satelitní televize). Vystudoval Střední průmyslovou školu sdělovací techniky, a poté Vyšší odbornou školu publicistiky, kde si jako téma absolventské práce vybral rozhlasovou stanici chybějící na českém trhu. Dlouhodobě se zajímá o médiální scénu u nás i v zahraničí, je také aktivním členem Československého DX klubu. Dříve spolupracoval např. se servery satCentrum a RadioTV nebo časopisem Home Cinema.