Diskuse

Nova s Primou nic neřekly, nikoho to snad nepřekvapilo

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

nyny.

29. 4. 2009 14:43
digitalizace

v téhle republice se digitalizace odflákla, jako ostatně všechno. Doposud není pokrytí republiky, a to ani v místech, kde sice je, ale z nějakého místního důvodu (údolí, skály, odraz) jsou místa nevykrytá. NIkdo se neobtěžuje toto vykrytí provést, přesto že vlastně celé období zavádění bylo právě pro pokrytí signálema pro plynulý přechod. Nově a Primě se vůbec nedivím, protože její příjmy jsou závislé pouze na reklamě, která zas  frekvence nakupuje v závislosti na sledovanosti. A ty strašidelné bláboly v TV, kde rádoby odborníci říkají strašidelné ensmysly o anténách a nutnosti odborných firem, když jde jen a jen o pokrytí signálem, set top box a anténu vnější, to už je vysloveně na zastřelení. Chudáci staří lidé, kteří tomu nerozumí. Tam, kde jim analog běhal, jim digitál nejde si myslí, že mají špatný settop box, nebo anténu a odborníci je v tom ještě podoprují a vnucují satelitní digi apod, za pěkné pálky.A přitom jde jen o špatnou sílu signálu.

0 0
možnosti

falm

28. 4. 2009 23:05
Elementární mediální neznalost?

Na redaktora nějakého Digizone vypouštíte z úst poněkud nezralé a neznalé úvahy: "Rozhodnutí, zdali jí opravdu záleží na divácích, ponechám na vás." A studia, kterými se holedbáte, Vám toho zřejmě také mnoho nedala.

Jinak byste věděl, že komerční televize jsou závislé na příjmu z reklam a ty získají jak? No, přeci sledovaností!

Takže Vaše tvrzení citované shora, je buď holým nesmyslem z neznalosti, a nebo vědomou snahou demagogicky vnutit čtenářům blogu negativistické stanovisko. (A to vytváříme jakými novinářskými metodami, studente Poláku? No...?)

V obou případech byste měl nechat redaktorování a vrátit diplom přinejmením Vyšší odborné školy publicistiky. Jste-li jejím reprezentativním vzorkem, pak tako VOŠ za mnoho opravdu nestojí...

0 0
možnosti

Lukáš Polák

29. 4. 2009 7:18
Re: Elementární mediální neznalost?

Máte naprostou pravdu. Tak se stydím, že se diplomu co nejrychleji zbavím a asi si půjdu hodit mašli. ;-D

0 0
možnosti