Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

důchodce

9. 4. 2009 21:54
jen naprostého

idiota snad nenapadlo, co vypukne, když se český človíček dozví, že někde se cosi dává zadarmo. Nota bene peníze. A k tomu v době, kdy ze všech stran slyší to děsivé slůvko "krize." Bez jakéhokoli byť sebemenšího vlastního přičinění. Stačí jen přijít na místo a sehnout se pro ně. Já se spíše divím, že se to obešlo bez mrtvol. Proto podle mého názoru jednoznačně nese vinu pořadatel. S tím, že by mohlo jít o veřejné ohrožení. Dávat vinu místním drábům je zcela mimo logiku věci.

0 0
možnosti
BP

baron Prášil

9. 4. 2009 21:44
Když je to zadarmo tak i prasknu

Tento příklad z Č.Budějovic ukazuje jací jsme. Pro pár drobných (nikdo si přece nemohl myslet, že to sebere všechno ) jsme schopní ušlapat dítě. Ona už volba ČSSD do krajů ukázala, že rádi slyšíme když nám někdo něco slibuje a že za ním jdeme jak ovce. Doufám že se nás ujme osvícený bača jinak ….. :-/

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

9. 4. 2009 21:50
Re: Když je to zadarmo tak i prasknu

Osobní zážitek z náměstí?No že píšete - ... jací jsme a jsme schopní a jdeme jako ovce...Mimochodem,zrovna v Budějkách máte tak hezkou koaličku ODS/ČSSD,tak nebrečte  :-)

0 0
možnosti
LP

Lukáš Polák

9. 4. 2009 20:56
Opraveno

Máte pravdu a omlouvám se. Už jsem to opravil. ;-)

0 0
možnosti
KM

mokrykcb

9. 4. 2009 20:46
Máš v tom "hokej"

Až na to,že to bylo v Českých Budějovicích!

0 0
možnosti
KM

mokrykcb

9. 4. 2009 21:08
k tématu

Jsem z Budweisu a o akci jsem nevěděl(rádia neposlouchám),ale za sebe můžu říci,že vědět o tom,tak jdu také zkusit štěstí...

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2358x
Lukáš Polák je redaktorem serveru DigiZone.cz se specializací na satelit. Zajímá se o oblast pozemní digitální televize a DVB-S (digitální satelitní televize). Vystudoval Střední průmyslovou školu sdělovací techniky, a poté Vyšší odbornou školu publicistiky, kde si jako téma absolventské práce vybral rozhlasovou stanici chybějící na českém trhu. Dlouhodobě se zajímá o médiální scénu u nás i v zahraničí, je také aktivním členem Československého DX klubu. Dříve spolupracoval např. se servery satCentrum a RadioTV nebo časopisem Home Cinema.