Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Libovůle

2. 3. 2009 0:02
A to vám ještě UPC neřekla...

Zapomněli Vám sdělit, že doposud nikdo ještě nevymyslel, jak si budete něco stahovat a nahrávat z digi TV a setobox na starší videorekordér nebo na DVD...to totiž zatím vůbec nejde a nikdo to v tomhle státě ani neřeší - aspoň zatím, jen se o tom úspěšně mlčí.:-/

0 0
možnosti

Martin Šubrt

1. 3. 2009 22:34
Programový průvodce

UPC  a program na týden dopředu. Háááááááááááááááááááááá. Možná pár hodin dopředu, den dopředu naskočí výjimečně a dál...to bývalo tak před pěti, šesti lety, teď už ani náhodou...:-)

0 0
možnosti

forhend

1. 3. 2009 21:44
UPC jsou obyčejná firma,

brázdící špinavé vody trhu v ČR. Stejný humus jako O2, T-Mobile a mnoho a mnoho dalších. Ale kde je neviditelná ruka trhu? Se ptám ...

0 0
možnosti

krabi

1. 3. 2009 17:39
satelit

kdo má možnost mít vlastní satelit -  již dlouho je pokryto 100% území ČR, u skylinku jednorázová platba a české i slovenské programy a stovky dalších cizích volně. A k tomu radia. Případně si koupit další programy/nabídky navíc.

Kabel je dobrý jen tam, kde není možno dát vlastní parabolu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2358x
Lukáš Polák je redaktorem serveru DigiZone.cz se specializací na satelit. Zajímá se o oblast pozemní digitální televize a DVB-S (digitální satelitní televize). Vystudoval Střední průmyslovou školu sdělovací techniky, a poté Vyšší odbornou školu publicistiky, kde si jako téma absolventské práce vybral rozhlasovou stanici chybějící na českém trhu. Dlouhodobě se zajímá o médiální scénu u nás i v zahraničí, je také aktivním členem Československého DX klubu. Dříve spolupracoval např. se servery satCentrum a RadioTV nebo časopisem Home Cinema.