Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

Pavlik1957

5. 9. 2008 8:54
Re: To je docela podpásovka..

Inu i vaše zdejší psaní je žalovatelné, neb musíte prokázat, že k článku jste se dostal jinou cestou než zkopírováním. Pouze v jednom vašem příspěvku pod článkem na Digizone je zmínka, že jste nejspíš zapůjčil k testu nějaký přístroj. Je tedy možné, že autor příspěvku Kuba Melín jej poslal i přímo vám, otázkou pak je, zda i ke zveřejnění na vašem webu. Ale o tom nemusel být pan Polák vůbec informován a tak postupoval dle informací, které měl k dispozici.

0 0
možnosti
P

Pavlik1957

5. 9. 2008 8:56
Re: Re: To je docela podpásovka..

Pardon, bylo to určeno jako reakce na příspěvek pana Donáta,

0 0
možnosti
AM

Amorra

5. 9. 2008 1:35
Hrůza

Neznám sice nikoho z výše jmenovaných pánů a digitalizace mě ani nezajímá, ale autor článku, tedy ten brýlatý už na první pohled nesympaťák na fotografii nahoře, je podle mě jen závistivý chudák, který využívá možnosti blogu k léčení svých komplexů. Pomluvy typu špatné informace na konkurenci, kradení článků a grafika hodná základoškoláka ve mě vyvolávají dojem, že autor webu digitalizace.info možná má web s grafikou základoškoláka, ale autor tohodle článku má pro změnu chování zmíněného základoškoláka. A to si myslím, že je horší vizitka. Takovéto pomluvy typu ten má toto ale není to jeho a tohle má hrozný a informace krade apod. opravdu nejsou hodné dospělého člověka.

0 0
možnosti
GV

Gravidní Vlk

5. 9. 2008 0:42
To se dalo čekat...

Varoval jsem a upozornil obě strany sporu v uplynulých 15 měsících nesčetněkrát... Ani jedna z nich nebrala má varování vážně...

Zde je výsledek... Faktem ale je, že krást se skutečně nemá...

Jan Man

0 0
možnosti
B

BlackBox

4. 9. 2008 17:56
To je docela podpásovka..

Ej takže takhle to bylo...;-D

0 0
možnosti
D

digitalizace.info

4. 9. 2008 23:36
Re: To je docela podpásovka..

Nikoli, takhle to jen pan Lhar Polak jako zhrzeny redaktor konkurencniho webu prezentuje. Verejne falesne obvineni je samozrejme na zalobu. Pokud se mi ten drzy chlapec verejne omluvi, jeste to zvazim. Skoro bych mu ale dal radsi jeden mackovksky vychovny zahlavec, protoze by to melo vyrazne vetsi vychovny efekt. Prohrany spor za nej totiz jiste zazobany digizone rad zaplati, takze pan "spravedlivy" se pravdomluvnosti nikdy nenauci. ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2358x
Lukáš Polák je redaktorem serveru DigiZone.cz se specializací na satelit. Zajímá se o oblast pozemní digitální televize a DVB-S (digitální satelitní televize). Vystudoval Střední průmyslovou školu sdělovací techniky, a poté Vyšší odbornou školu publicistiky, kde si jako téma absolventské práce vybral rozhlasovou stanici chybějící na českém trhu. Dlouhodobě se zajímá o médiální scénu u nás i v zahraničí, je také aktivním členem Československého DX klubu. Dříve spolupracoval např. se servery satCentrum a RadioTV nebo časopisem Home Cinema.