Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

Kakarel

6. 2. 2008 22:37
Nevím

asi potřebuje prachy pro svého chotě, který trpí mimo basu bolestí kotníku. Co tam v televizi bude dělat, ta ,,udejchaná,, mašina. To je teda terno, že ji uvidíme v telce.Rv

0 0
možnosti

Glock

28. 1. 2008 8:34
PR

PR jako pra.e. No fuj pane redaktore.

0 0
možnosti

abcde

28. 1. 2008 7:34
TV transmutace

Ta baba Čejková, není von to vlastně chlap ?Stejně jako pan Zuna by měl spíš nosit sukně...

0 0
možnosti

Bruncwieg

27. 1. 2008 22:12
Bohužel

pan Chum má v ústech asi žvýkačku a nepřítelem je mu ruské EL,, pí Čejková se při čtení zpráv i tragickým událostem hystericky usmívala, a stává se svými přemrštěnými požadavky dost nesympatickou. Ty požadavky na konec prokázala i v nechutné bitvě s býv.manželem Čejkou-Měsíční alimenty 200 tisíc, to je tedy číslo. To nemáme na konzervatořích, akademiích, středních školách méně náročné a mnohem sympatičtější lidi??? Není to opět "česká korupční ulička??"

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2358x
Lukáš Polák je redaktorem serveru DigiZone.cz se specializací na satelit. Zajímá se o oblast pozemní digitální televize a DVB-S (digitální satelitní televize). Vystudoval Střední průmyslovou školu sdělovací techniky, a poté Vyšší odbornou školu publicistiky, kde si jako téma absolventské práce vybral rozhlasovou stanici chybějící na českém trhu. Dlouhodobě se zajímá o médiální scénu u nás i v zahraničí, je také aktivním členem Československého DX klubu. Dříve spolupracoval např. se servery satCentrum a RadioTV nebo časopisem Home Cinema.